Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2011 18:04 - Свинска кавърма
Автор: receptata Категория: Рецепти   
Прочетен: 1322 Коментари: 0 Гласове:
2



Продукти:
  • 400 гр. свинско месо
  • 4 глави лук
  • 4 с.л олио
  • 200 мл. доматен сок
  • 1 ч.ч вино
За марината:
12 с.л соев сос 4 щипки стрит магданоз 4 щипки риган 4 щипки черен пипер 4 щипки мащерка  
Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на кубчета, посипва се с марината и се оставя да престои 2 часа в хладилника. След като го извадите от хладилника прибавете олиото и нарязания на ситно лук. Разпределете месото в огнеопорен стъклен съд и залейте с доматен сок и виното. Поставете стъкления капак и задушете за около 25-30 мин. на 200 градуса. След което сервирайте. 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: receptata
Категория: Рецепти
Прочетен: 14410
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031