Постинг
10.11.2011 18:04 -
Свинска кавърма
Продукти:
12 с.л соев сос 4 щипки стрит магданоз 4 щипки риган 4 щипки черен пипер 4 щипки мащерка
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на кубчета, посипва се с марината и се оставя да престои 2 часа в хладилника. След като го извадите от хладилника прибавете олиото и нарязания на ситно лук. Разпределете месото в огнеопорен стъклен съд и залейте с доматен сок и виното. Поставете стъкления капак и задушете за около 25-30 мин. на 200 градуса. След което сервирайте.
- 400 гр. свинско месо
- 4 глави лук
- 4 с.л олио
- 200 мл. доматен сок
- 1 ч.ч вино
12 с.л соев сос 4 щипки стрит магданоз 4 щипки риган 4 щипки черен пипер 4 щипки мащерка
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на кубчета, посипва се с марината и се оставя да престои 2 часа в хладилника. След като го извадите от хладилника прибавете олиото и нарязания на ситно лук. Разпределете месото в огнеопорен стъклен съд и залейте с доматен сок и виното. Поставете стъкления капак и задушете за около 25-30 мин. на 200 градуса. След което сервирайте.
Няма коментари